Desenvolupament personal i social

El grup  Desenvolupament Personal i Social del lector/ra (DPS) pretén facilitar als educadors i educadores elements i recursos per orientar els infants i joves a actuar sobre el propi desenvolupament a partir de les aportacions de la lectura en totes les seves formes i suports.

De quina forma s’ha d’orientar la lectura per aconseguir que es transformi en un element de millora personal i social? Quines són les condicions adequades per part del lector i de les lectures realitzades? Com transferir a la realitat els guanys aconseguits amb la lectura?


Respondre a aquestes qüestions i analitzar el tipus d’impacte de la lectura i la seva connexió amb la realitat i facilitar la presa de posició del lector són els objectius que es proposa el Grup de recerca i innovació: Desenvolupament Personal i Social.
L’orientació específica del Grup es concreta en l’anàlisi de la contribució de la lectura al desenvolupament personal i social del lector.


Vegeu:
Formen part del grup: Olga Cercós, Pere Darder, Dolors Estrada, Conrad Izquierdo, Aurora Leal, Assumpció Lisson, Mercè Maeso i Assumpció Vila.

Coordinació: Assumpció Lisson
Col·laboren: Amàlia Ramoneda.


Menú

__________________________________________________________

Us oferim un servei de suport a la vostra feina;


Si teniu propostes i voleu compartir-les...
Si voleu fer comentaris, aclariments, assessoraments
Escriviu-nos a: alisson@xtec.cat

_________________________________________________________