23 de desembre 2018

Contes i les narracions com a eina terapèutica



Inici  > DIXIT Vic acull una conferència ...

Dimarts, 18 de desembre de 2018

DIXIT Vic acull una conferència sobre l’ús dels contes i les narracions com a eina terapèutica
“A la vida no hi ha res a témer, tan sols a entendre” advertia Marie Curie. Amb aquesta màxima com a guia, la xerrada proposa els contes i les narracions com una eina terapèutica.

El 24 de gener, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials organitzarà la conferència “Els contes i les narracions com a eina terapèutica al món social: la cura a través de les històries”, en la qual s’explicarà com els contes i les narracions poden afavorir la comprensió, la resolució de conflictes i la calma de les inquietuds. Durant la xerrada es presentaran, a nivell pràctic, diversos recursos i estratègies a tenir en compte a l’hora de narrar, així com una selecció d’obres.
L’acte anirà a càrrec de Guillem Gallifa, filòsof i integrador social que compagina la intervenció social amb la comunicació i la docència en la seva tasca professional. Gallifa, ha estat educador a diversos equipaments d’atenció a la infància i l’adolescència en risc de la comarca d’Osona i actualment participa en diversos debats televisius al Canal Taronja, és el redactor de la secció “Contes del món” a la revista “El Reclam”, coorganitza l’esdeveniment de caire filosòfic “Passarel·la Sòcrates” i és membre del projecte Educatiu “L’Akademia” a Vic.

Data: 24 de gener de 2019 de 17 a les 19h
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Miquel Martí i Pol, 1. Vic.
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada