23 de juny 2016






·      Dilluns 20 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Refugiats, es va atorgar el XVII Premi Llibreter d’Àlbum Il·lustrat 2016 a El viatge, de Francesca Sanna, editat per Impedimenta.
·      Francesca Sanna va néixer a Cagliari (Sardenya) el 1992. Després d’acabar els seus estudis universitaris a la seva ciutat natal, es va traslladar primer a Alemanya i després a Suïssa –on resideix actualment- per continuar amb la formació en el món del disseny. El 2015 es va graduar amb honors en el Màster de Disseny de l’Escola de Lucerna d’Art i Disseny. El viatge, publicat a Anglaterra per Nobrow va suposar el debut en el món de la il·lustració, amb el que va obtenir també la prestigiosa Medalla d’Or de la Societat d’Il·lustradors de Nova York 2015.
·      Francesca ens explica que va començar a treballar el llibre el 2013 i tres anys després veiem com lamentablement la situació encara no ha canviat gens. Destaca que la història se centra en una família i unes vivències concretes, però que en realitat els protagonistes reals són molts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada