25 de febrer 2020


QUÈ PUC ESPERAR?. EL LLIBRE DE LES PREGUNTES


TECKENTRUP, BRITTA
Editorial: LIBROS DEL ZORRO ROJO
Il·lustració: TECKENTRUP, BRITTA
Any d'edició: 2020
Matèria: Àlbum il·lustrat
ISBN: 978-84-120789-0-9
Pàgines: 192
Enquadernació: Cartoné


«Tots els interessos de la meva raó, especulatius i pràctics, es resumeixen en tres preguntes: Què puc saber? Què he de fer? Què puc esperar?»

Fer-se preguntes és un dels reptes més grans d’una societat mediatitzada i global com la que vivim, ja que contribueix a desenvolupar capacitats com la intuïció i la imaginació.

Com veuré el món quan sigui gran? Podria arribar a tocar les estrelles? Per què tinc por d’allò desconegut? Es pot no pensar en res? Totes les persones ens fem les mateixes preguntes? Aquest llibre inclou gairebé un centenar de preguntes, plantejades d’una manera espontània, sense seguir un guió, sense retòrica i abraçant tots els àmbits de la vida de l’ésser humà, des d’allò quotidià i familiar fins als trets de caràcter més existencialista.

Britta Teckentrup desplega amb les seves màgiques il·lustracions un món d’interrogants que inspiren el lector a buscar les seves pròpies respostes i, encara més important, a no deixar de fer-se preguntes.

Britta Teckentrup
Nació en Hamburgo, en 1969, y creció en Wuppertal (Alemania). En 1988 se mudó a Londres para estudiar Ilustración y Bellas Artes en el St Martin’s College y en el Royal College of Art. Desde 1993 ha escrito e ilustrado más de cien libros para niños que se han traducido a veinticinco idiomas. Ha sido nominada al Deutscher Jugendliteraturpreis y ha recibido una Mención Especial en el Premio Ragazzi de Bolonia. Su obra artística se ha expuesto en galerías de todo el mundo. Actualmente vive y trabaja en Berlín junto con su esposo escocés, su hijo Vincent y su viejo gato Oskar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada