25 de febrer 2020

PIM PAM PARAULES
és un llibre superdivertit per jugar. S’han de descobrir els objectes que s’amaguen entre les precioses imatges il·lustrades per Susie Hammer. Aquesta cerca de paraules i

elements es converteix en un joc que permet desenvolupar la imaginació i aprendre a reconèixer i anomenar objectes, observar el lloc on poder trobar-los o imitar sons.
Lulú apareix ja a primera pàgina i ens acompanya a totes les escenes, com a l’habitació, al bany, a l’armari, a la cuina, al parc, a l’hort, al forn de pa… a ella li agrada molt amagar-se!
Hi ha un munt d’idees xules per jugar. PIM PAM PARAULES se centra en el desenvolupament de la parla. És perfecte per descobrir propostes i entrar al món màgic dels sons i les primeres paraules.
També inclou idees per a jugar, anomenar i ampliar el vocabulari, i així estimular els primers coneixements, el pensament abstracte i la iniciació a la lectura.
 SUSIE HAMMER
És una autora i il·lustradora nascuda a Varsòvia (Polònia) i establerta a Barcelona. Usa formes simples i colors vius per crear un món imaginari desenfadat i feliç. Quan no està somiant desperta amb gossos que condueixen automòbils, podeu trobar la Susie fent tallers amb infants o mirant de salvar el planeta del plàstic. Li agraden molt els jocs de taula, la música electrònica i cuinar.
COCO BOOKS
Autora: Susie Hammer
Traducció: Anna Gibert
Format: 20,5 x 25 cm
Il∙lustracions: Color
Pàgines: 30
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-121033-3-5
Edat recomanada:
A partir de 2 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada