22 de maig 2017

Educació Mediàtica per a una societat crítica

Matrícula reduïda de 40 € fins el 31 de maig 
Amb el títol Educació Mediàtica per a una societat crítica, AulaMèdia organitza, a principis de juliol, les onzenes Jornades d'Educació en Comunicació. http://www.aulamedia.org/2017/


Com cada any al finalitzar el curs, des d’AulaMèdia obrim un espai de reflexió i debat sobre com implementar l’Educació en Comunicació a les aules. Unes Jornades per l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual i també per la reflexió sobre els continguts dels mitjans audiovisuals i la seva anàlisi. Un debat que, en aquesta ocasió, volem que es centri sobre com l’Educació Mediàtica pot ser una eina per aconseguir un alumnat i una societat més crítica.
A les persones matriculades a les Jornades d’Educació en Comunicació s’els lliurarà diferents materials audiovisuals realitzats per AulaMèdia i la productora Kineina.

Aquesta activitat de formació del professorat, s'inscriu en el Pla de Formació Permanent i està reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. (Activitat certificada de 20 hores).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada