13 de novembre 2018



Llibreria Sendak
Hi havia una vegada dues llibreries amants dels contes i la narració oral.

Dues llibreries amb moltes ganes de fer barri i celebrar amb les famílies una de les nostres tradicions literàries més estimades.

Dues llibreries que reivindiquen el conte popular, d’aquí i d’arreu, com a porta d’entrada al món de la ficció, però que també proposen qüestionar-lo i, si cal, reinventar-lo. 

En definitiva, hem preparat una festa ben grossa. I hi esteu tots convidats!
Però no patiu que no hi haurà llop, ogre o bruixa esperant l’ocasió de menjar-vos o convertir-vos en gripaus ;)
El 18 de novembre us donaran treva. I vosaltres i els vostres fills podreu gaudir tranquil·lament dels contacontes i tallers familiars, de la mostra d’il·lustradors en directe, del vermut popular, del concert... i de totes les sorpreses que us esperen a la Font de la Caputxeta: DJ, espai de pícnic, ludoteca per als més petits, llibres, i més! 
Per a escalfar motors, els més atrevits podeu acostar-vos els dies 16 i 17 de novembre a la Llibreria Sendak i La Caníbal i assistir a dues taules rodones per reflexionar i debatre sobre la transmissió, simbologia i potencial subversiu del conte popular amb personalitats del món acadèmic i cultural.
Us esperem a la Panxa del Bou!
Llibreria Sendak & Llibreria La Caníbal
Núria, Aitor. Clara, Amanda i Jesús
Programa
Instagram
Twitter
Facebook
Spotify
Web
Email
Copyright © 2018 Llibreria Sendak, Tots els drets reservats.
De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les teves dades formen part d'un fitxer responsabilitat de LLIBRERIA SENDAK, SCCL, essent tractats amb la finalitat de donar servei al butlletí informatiu en el qual estàs subscrit. Et comuniquem que pots donar de baixa la teva subscripció dirigint-te a LLIBRERIA SENDAK, SCCL, a C/Còrsega, 461, Barcelona (08037) o fent clic al corresponent enllaç d'aquest butlletí.

La nostra adreça de contacte és:

Llibreria Sendak
C/Còrsega, 461
Barcelona, Barcelona  08037
Spain

Add us to your address book

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada