17 de març 2018


CONVERSES A LA PEDRERA 2018

Antonio Damasio

Antonio Damasio

Dijous 22 de març, a les 19 h
La Fundació Catalunya La Pedrera presenta una nova temporada de converses a La Pedrera, una oportunitat per conèixer millor personalitats de primer ordre en el món de la cultura. La idea d’aquest cicle és aprendre a veure i analitzar el present a través de la mirada i dels discurs dels convidats.

Antonio Damasio

Interlocutor, Òscar Vilarroya Oliver

22 de març, a les 19 h

Antonio Damasio és professor de Neurociència, Psicologia i Filosofia, i dirigeix l’Institut del Cervell i la Creativitat a la Universitat del Sud de Califòrnia a Los Angeles. Format com a neuròleg i neurocientífic, Damasio ha fet aportacions fonamentals en el coneixement dels processos cerebrals en relació amb les emocions, els sentiments i la consciència, i és considerat un dels psicòlegs més eminents de la nostra època.
És doctor honoris causa per diverses universitats de primer nivell i membre de les acadèmies científiques més prestigioses del món. Damasio ha divulgat les seves investigacions i idees en llibres tan importants com El error de Descartes, La sensación de lo que ocurre, En busca de Spinoza, I el cervell va crear l’home i, ara, El extraño orden de las cosas.

Òscar Vilarroya Oliver és professor de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona, i investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques de Barcelona. El seu treball s'orienta a l'estudi de les bases cerebrals de les malalties mentals, però també a explorar, en la població general, com el coneixement del cervell pot ajudar a entendre la conducta dels éssers humans en societat.
Idioma de la conversa: anglès


Segueix-nos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada