13 de juliol 2017


Bon dia,
El darrer Diari de la 52a Escola d'Estiu ve farcit d'informacions i continguts remarcables. Hi trobaràs l'entrevista amb la pedagoga italiana, Laura Malavasi, que parla sobre la importància del joc, i l'article d'opinió "El treball conjunt per la transformació educativa" signat a quatre mans per la gerent del Consorci d'Educació de Barcelona, Mercè Massa, el diputat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafa Homet, el director d'Escola Nova 21, Eduard Vallory, i la presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, Francina Martí.
També pots llegir dues cròniques, una de la conversa de dimarts entre Neus Sanmartí i Jaume Funes sobre la innovació educativa, i l'altra sobre el curs "Acollim, respectem i entenguem-la, la realitat de les persones trans" que s'ha realitzat dilluns i dimarts a l'Escola d'Estiu. Per acabar trobaràs un article amb les xifres de participació d'enguany a l'escola i el vídeo resum dels set dies. 
Ens ha agradat molt poder-te acompanyar durant aquests dies i esperem que haguis gaudit del Diari. Fins l'any vinent. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada