21 de gener 2017


http://www.ub.edu/biblio/curs-de-postgrau-prescripcio-lectora/prescripcio-lectora.html

Presentació

La Facultat de Biblioteconomia i Documentació, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes, l’Institut Català de les Empreses Culturals i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa un curs de Prescripció Lectora destinat a totes aquelles persones interessades en la promoció de la lectura i que desitgen disposar d’eines i coneixements per a recomanar el llibre més apropiat a cada lector.
El curs s’ofereix en dos mòduls: Mòdul I, Lectors i llibres i Mòdul II, Activitats i estratègies per a la promoció lectora.
En el mòdul I, els temes se centren a donar a conèixer els gustos lectors, la tradició literària i l'oferta actual de llibres del mercat editorial, sense oblidar els canvis en les formes de la lectura. A través de sessions magistrals i conferències es presentaran els autors i títols més representatius i que configuren cada gènere i tradició literària.

En el mòdul II, de caràcter més pràctic, es presenta una varietat de recursos per conduir els possibles lectors a la descoberta de llibres i autors. En diferents tallers es veuran i practicaran maneres de facilitar aquest encontre: blogs, booktrailers, clubs de lectura i narracions orals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada