02 de setembre 2016


El concurs és una iniciativa de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.
A través d’aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual.
Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i el storyboard d’una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.
Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver enviat la inscripció abans del dia 11 de novembre de 2016  a: observatorid@observatoridelesdones.org. La inscripció és gratuïta.
Per a més informació i per formalitzar la inscripció, podeu consultar i descarregar-vos els documents disponibles al web
http://www.observatoridelesdones.org/8a-edicio-2016-2017/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada