23 de novembre 2015

14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

El Col·legiOficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) organitza les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació. (Barcelona, marzo 2016).
  • Descripción: Les jornades que organitza el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya són un espai d’intercanvi i aprenentatge que reuneix un ampli ventall de professionals de diversos àmbits de la gestió del coneixement, les biblioteques, l’administració i els serveis electrònics, patrimoni, centres de documentació especialitzats, TIC… amb la mateixa inquietud per compartir experiències i coneixements, per aprendre i opinar, amb un objectiu comú final d’impulsar i millorar la nostra professió que afronta el repte d’adaptar-se a les noves realitats tecnològiques i del mercat labora.
  • Call of Papers: De cara a les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació del 2016 us convidem a participar-hi presentant una comunicació científica, una bona pràctica o un pòster per donar visibilitat al vostre projecte de recerca o a la implementació d’una nova eina o servei.
  • Fecha: 2,3 y 4 de marzo 2016.
  • Más información: página oficial Jornades

Share

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada