08 d’abril 2013

LES BIBLIOTEQUES ARRIBEN ALS “SMARTPHONES”

La Xarxa de Biblioteques arribarà als mòbils en els pròxims mesos a través d'una aplicació que permet la geolocalització dels centres i la consulta d'activitats. De moment no s'hi podrà consultar la disponibilitat dels títols, tot i que en un futur sí.

imatge titol

Les biblioteques de la Diputació treballen en una aplicació per a “smartphones” que facilitarà la vida als usuaris. No n‟hi ha data concreta, però el gerent Jordi Permanyer assegura que serà al llarg d‟aquest 2013. L‟aplicació permetrà a l‟usuari veure quina és la biblioteca més propera o bé consultar la direcció de qualsevol dels centres de la xarxa. 
El servei a més permetrà veure quines activitats hi ha programades, ja siguin presentacions de llibres, lectura de poemes, o altres activitats. 
En una segona fase, l‟aplicació permetrà consultar la disponibilitat dels títols a les diferents biblioteques. Ara, aquest tipus de consulta només es pot fer a través del portal Biblioteca Virtual. 
La Diputació de Barcelona treballa en l‟obertura de dues biblioteques a la ciutat. Una a Sant Gervasi i l‟altra a l„edifici del Disseny Hub de les Glòries, on s‟ubicarà la biblioteca del Clot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada