31 de març 2017


¿PETITS EINSTEINS?

Neuroeducació, compte amb els mites

27 de març 2017


El futur del llibre

L’ecosistema literari i editorial s’enfronta a una transformació intensa. Podem imaginar un futur més enllà del suport llibre? Què està passant amb els nous lectors, les narratives digitals i les opcions editorials en un món que canvia irreversiblement?

JORNADA BIBLIOMÈDIA 2017


El passat 11 de març va tenir lloc la Jornada Bibliomèdia: una mirada cap al futur a l'escola Pere IV de Barcelona amb una assistència de 121 professionals vinguts dels quatre cantons del país i Mallorca. Els assistents arribaven amb un bagatge professional ben divers: docents responsables de la biblioteca de centres de primària i secundària, responsables bibliotecaris d'altres centres educatius, bibliotecaris municipals, estudiants del Màster de Lectura, professors universitaris, tècnics educatius, mestres jubilats encara compromesos en l'educació del país...
La trobada reflectia, una vegada més, la convivència de la pluralitat de perfils professionals implicats en la biblioteca dels centres educatius així com la pluralitat de les diferents titularitats dels centres i administracions.

25 de març 2017


El plaer de l'escriptura 'vintage'


Parelles de novel·listes s'enfronten en duels de màquines d'escriure a les llibreries Malpaso i Nollegiu