08 d’abril 2013

LES BIBLIOTEQUES ARRIBEN ALS “SMARTPHONES”

La Xarxa de Biblioteques arribarà als mòbils en els pròxims mesos a través d'una aplicació que permet la geolocalització dels centres i la consulta d'activitats. De moment no s'hi podrà consultar la disponibilitat dels títols, tot i que en un futur sí.

imatge titol

Les biblioteques de la Diputació treballen en una aplicació per a “smartphones” que facilitarà la vida als usuaris. No n‟hi ha data concreta, però el gerent Jordi Permanyer assegura que serà al llarg d‟aquest 2013. L‟aplicació permetrà a l‟usuari veure quina és la biblioteca més propera o bé consultar la direcció de qualsevol dels centres de la xarxa. 

Es publica l’Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura de l'any 2012

PortadaAcaba de publicar-se a RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) el volum 2 de l’Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura corresponent a l'any 2012. L’Anuari 2012 recull una impressió general del que s’ha fet, al voltant de la lectura i l’edició, en les biblioteques, les escoles i les llibreries de Catalunya al llarg dels anys 2010 i 2011; a més de tots els estudis i les recerques que s’han publicat en aquest període.